SportVoetbalVoorpagina

[Video] Het nieuwe seizoen is begonnen!

Zwolle – Vrijdag heeft PEC Zwolle de eerste training van het seizoen 2016-2017 afgewerkt. Onder toeziend oog van vele supporters en sponsoren, maakten onder anderen aanwinsten Ted van der Pavert en Anass Achahbar de eerste meters als spelers van de club.

Rond 11.00 uur betraden de spelers en technische staf het speelveld van het IJsseldelta stadion. Voordat de training begon, nam Ron Jans het woord richting de aanwezige supporters. De trainer/coach bedankte de fans voor hun aanwezigheid en stelde de nieuwe spelers één voor één voor. Na dit moment met de fans, was er aandacht voor de aanwezige sponsoren. De ruim 100 mensen werden op de foto gezet met de voltallige selectie. Eerder deze dag hadden de sponsoren hun overeenkomst met PEC Zwolle beklonken en werden de contracten van handtekeningen voorzien.

Niet veel later begon de selectie met het eerste echte trainingswerk. De warming-up werd in rap tempo opgevolgd door de nodige fysieke testen. Nadat de spelers hier een behoorlijke tijd zoet mee waren geweest, kwamen er ballen in het spel. Eerst volgde er enkele positiespelletjes, waarna er ook nog een grote partijvorm werd gespeeld. Het eerste echte doelpunt van het seizoen scoorde Anass Achahbar, de aanvaller die overkwam van Feyenoord ronde oog in oog met doelman Kevin Begois feilloos af. Hiermee kwam er een einde aan een geslaagde eerste oefensessie. De komende week staan er nog een vijftal trainingen op de menukaart, om de selectie zo optimaal aan de start te krijgen van de eerste oefenwedstrijd in deze campagne. Deze wordt gespeeld volgende week zaterdag in Nieuwleusen tegen het Regioteam Effe-weg.nl.

Bron: PEC Zwolle / PEC Zwolle TV

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button