Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoorpagina

Vandaag verwachte verkeersdrukte rondom MAC3PARK Stadion van PEC Zwolle

Zwolle – Vrijdagavond speelt PEC Zwolle om 20:00 uur de thuiswedstrijd tegen TOP Oss. Rondom het MAC3PARK Stadion en de toegangswegen wordt het mogelijk extra druk. Iedereen die vanavond naar de voetbalwedstrijd komt wordt geadviseerd bijtijds naar het stadion te komen “Zodat je voor de aftrap op je plek bent.”, aldus de club. 

Landstede

Vrijdag houdt Landstede MBO namelijk een open dag van 16:30 tot 20:30 uur. Hierdoor is er beperkte parkeergelegenheid op de parkeerplaatsen rondom het stadion, maar mogelijk ook elders in de directe omgeving. Daarnaast zal het drukker zijn op de volgende wegen: Boerendanserdijk, Rechterland, Dokter van Heesweg, Dokter Stolteweg, Dokterspad en Dokter Denekampweg. Kom indien mogelijk met de fiets of het openbaar vervoer.

Aanrijdingen vorige thuiswedstrijd

Drukte rondom vorige thuiswedstrijd Na afloop van de vorige thuiswedstrijd kwamen er veel klachten binnen over de slechte doorstroom van het verkeer. Dit had te maken met het feit dat er meerdere aanrijdingen hadden plaatsgevonden, waardoor het verkeer werd opgehouden.

PEC Zwolle speelt vanavond tegen TOP Oss.  Kaarten zijn nog beschikbaar. 

Gerelateerde artikelen

Back to top button