CoronavirusNieuws uit ZwolleVoorpagina

Vandaag 28 nieuwe coronabesmettingen in Zwolle

Zwolle – De afgelopen 24 uur zijn er 6.504 nieuwe coronabesmettingen geregistreerd in heel Nederland. In Zwolle gaat het om 28 positief getesten. Dat blijkt uit cijfers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Landelijk is het aantal besmettingen daarmee met ruim 500 gestegen. In Zwolle is ook sprake van een stijgende trend de afgelopen 14 dagen.

Het aantal sterfgevallen steeg het afgelopen etmaal voor heel Nederland met 24, het aantal nieuwe ziekenhuisopnames kwam landelijk op 51. De laatste ziekenhuisopname van een inwoner uit Zwolle vanwege corona is op 19 april 2020 geweest. Het laatste overlijdensgeval van een met corona besmette Zwollenaar is veel recenter en dateert van 26 september 2020.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.
Back to top button