Nieuws uit ZwolleSportVolleybal

Tweetal verlengt bij Regio Zwolle Volleybal

ZWOLLE – Regio Zwolle Volleybal kan ook in het seizoen 2019-2020 beschikken over Marije Neuman (24) en Nynke Hofstede (21). De twee speelsters hebben hun contract met een jaar verlengd. “Ik ben erg blij dat Marije en Nynke nog een seizoen voor Regio Zwolle Volleybal uit gaan komen,” reageert coach Wilfried Groothuis.

“Nynke heeft het afgelopen seizoen veel geïnvesteerd en heeft zich goed ontwikkeld. Met name serverend en blokkerend heeft zij veel laten zien. Daardoor was zij in de eindfase van het seizoen steeds vaker binnen de lijnen te zien. Deze ontwikkeling gaan we doorzetten in het komende seizoen,” stelt Wilfried Groothuis, die eveneens content is met het feit dat Marije Neuman opgaat voor haar derde seizoen in Zwolle. “Met Marije behouden we een snelle, aanvallende, goed serverende speelster die als persoon voor de sfeer en de teamspirit van grote waarde is voor het team.”

De selectie van Regio Zwolle Volleybal voor de komende jaargang bestaat daarmee uit negen speelsters van de selectie van het afgelopen seizoen. Met de komst van drie nieuwe speelsters en twee speelsters waarmee Regio Zwolle Volleybal bijna rond is, is de selectie nagenoeg op orde.

Gerelateerde artikelen

Back to top button