EconomieNieuws uit ZwolleVoorpagina

TripAdvisor: Pillows Grand Hotel Ter Borch Zwolle behoort tot de beste hotels van Nederland

Zwolle – Pillows Grand Hotel Ter Borch in Zwolle is een van de beste hotels van Nederland, volgens de Trip-Advisor Travelers Choice 2023. Het hotel staat op de veertiende plaats van de lijst, die gebaseerd is op de beoordelingen en meningen van reizigers die in de afgelopen twaalf maanden op Tripadvisor hebben geschreven. Het hotel wordt geprezen om zijn luxueuze eenvoud, zijn verfijnde restaurant en zijn comfortabele kamers.

Het hotel bevindt zich in goed gezelschap van bijvoorbeeld het Ambassade hotel in Amsterdam (nummer 1), het Prinsenhof in Groningen (11), het exclusieve Haagse Hotel Des Indes (16) en het bekende Okura Hotel in Amsterdam (18).

Pillows Grand Hotel Ter Borch is gevestigd in een historisch pand uit de 19e eeuw, vlak bij het station en het centrum van Zwolle. Het hotel heeft 41 kamers. Daarnaast beschikt het hotel over het restaurant Coperto Restobar waar gerechten geserveerd worden geïnspireerd op Franse en Italiaanse klassiekers. Het restaurant is al twee jaar op rij bekroond met een Bib Gourmand door Michelin.

Pillows Grand Hotel Ter Borch is trots op deze erkenning van Trip-Advisor en bedankt via Facebook alle reizigers die hun ervaring hebben gedeeld: We zijn verheugd om te delen dat we dit jaar opnieuw de Travellers’ Choice Award hebben ontvangen voor al onze Pillows Hotels en in het bijzonder een Best of the Best Award voor ons Pillows Grand Boutique Hotel Ter Borch in Zwolle.We zijn ontzettend dankbaar voor jullie steun en willen daarom al onze gasten bedanken die dit mogelijk hebben gemaakt!”

Lijst TripAdvisor

Gerelateerde artikelen

Back to top button