Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

The Craic opent zomerseizoen Nooterhof

Zwolle – De Nooterhof viert zondagmiddag 20 juni dat de zomer en het activiteiten seizoen eindelijk weer begint! Jonge folkband The Craic trapt af met een vrolijk optreden in het park.

Optredens om 14.00u, 15.00, 16.00. Entree: vrijwillige bijdrage ‘in de pet’.
In verband met de coronavirus: 30 bezoekers per optreden en ter plekke een korte gezondheidscheck.
Aanmelden vooraf via info@milieuraadzwolle.nl zorgt dat je er zeker bij kunt zijn! Toegang is op volgorde van aanmelding.

The Craic is een jonge Zwolse folkband bestaande uit een grote groep muzikanten die samen Ierse muziek spelen. Met een enorme diversiteit aan instrumenten en een flinke bak vrolijk enthousiasme zijn optredens een gezellige boel. En dat verklaart gelijk de bandnaam. Want als je lekker uit je dak bent gegaan, je een goeie avond hebt gehad, wanneer het tof was met je vrienden, dan noemen de Ieren dat: “We had the craic!”. Dit optreden in de Nooterhof is de eerste in een nieuwe reeks zomeroptredens in Zwolle.
Meer info: Nooterhof.nl

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button