Voorpagina

The Bootcamp Club komt naar Zwolle

Op zondag 7 mei gaat The Bootcamp Club Zwolle van start. We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk is het zo ver. The Bootcamp Club, het grootste outdoor sportbedrijf van Nederland, komt naar Zwolle!

Op dit moment heeft The Bootcamp Club bijna 80.000 leden, circa 200 trainingslocaties en geven we zo’n 3.500 trainingen per maand. Als snelst groeiende sportbedrijf van Nederland blijven we uitbreiden. En waar kunnen we dat beter doen dan in het prachtige Zwolle.

Bij bootcampen wisselen we constant tussen krachtoefeningen en cardio, waardoor je al in een heel korte periode resultaat boekt. We trainen in de buitenlucht en maken gebruik van elkaar en wat de natuur en de omgeving ons te bieden heeft. We werken aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool.

Regiomanager Kevin Roossien loopt al een aantal jaren mee in de fitnesswereld. ‘Buiten sporten wordt steeds populairder. Er is veel vraag vanuit Zwolle om te bootcampen. Bootcamp is het afgelopen jaar echt enorm in populariteit toegenomen. Er is een ruime keus in aanbieders, maar mensen kiezen toch graag voor The Bootcamp Club omdat wij de beste trainers hebben, een landelijk opererend bedrijf zijn, hoge kwaliteit bieden en dat allemaal voor een eerlijke prijs. Ik verwacht dan ook dat we het aantal trainingen snel zullen uitbreiden in Zwolle’.

Zondag 7 mei om 10.00 uur gaan we LIVE in Park De Wezenlanden. Hiermee wordt het startsein gegeven voor een lesrooster met meerdere trainingen per week voor verschillende niveau’s. Kom naar de gratis Kick-off op zondag 7 mei om 10.00 uur in Park de Wezenlanden en ervaar zelf hoe effectief en leuk een bootcamp training is.

Aanmelden Kick-off

Ga snel naar www.thebootcampclub.nl/zwolle en maak een account aan.
Zoek de Try Out op in de agenda en klik op inschrijven.

Mocht je nog vragen hebben, dan kan je altijd een mailtje sturen naar zwolle@thebootcampclub.nl

Gratis proefles

Kun je zondag 7 mei niet? Meld je gelijk aan voor de eerste training op dinsdag 9 mei om 19.30 uur in Park de Wezenlanden via www.thebootcampclub.nl/zwolle

Over The Bootcamp Club

The Bootcamp Club is de grootste aanbieder van bootcamptrainingen aan particulieren en bedrijven in Nederland en heeft als doel het buiten sporten in Europa te bevorderen. Met een bestand van meer dan 85.000 leden biedt The Bootcamp Club op meer dan 220 locaties trainingen voor iedereen, ongeacht zijn of haar trainingsniveau.

Gerelateerde artikelen

Geef een antwoord

Back to top button