Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Teams Isala trappen flink door voor Alpe d’ HuZes

Vandaag werd op het voorterrein van Isala gespind voor de Alpe d’HuZes. Voor 10 euro kon men een uur lang mee spinnen in de strijd tegen kanker.

De marathon is een initiatief van een enthousiaste groep medewerkers van de afdeling Oncologie/Hematologie van het Isala Oncologisch centrum. Zij hebben zich ingeschreven voor de Alpe d’ HuZes in 2015 en willen zich in zetten om zoveel mogelijk geld in te zamelen, om zo een bijdrage te kunnen leveren aan de strijd tegen kanker.

Dagelijks zien zij op de afdeling met eigen ogen de onmacht en het verdriet van patiënten en naasten, die in al hun onzekerheid strijden om het gevecht te winnen van kanker. De ziekte beheerst hun leven en is altijd aanwezig. De angst die mensen voelen voor wat er komt is niet te beschrijven.

Daarom doen zij mee met twee teams ‘Isala strijdt mee: Team 1’ en ‘Isala strijdt mee: Team 2’ en zullen zij niet opgeven in de strijd om van kanker een chronische ziekte te maken.

Doneren?

Wilt u het team steunen? Doneer dan aan Team 1 en/of Team 2 via de actiepagina op de site van de Alpe d’ HuZes.

Team 1 Team 2

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button