Nieuws uit ZwolleSportVoorpagina

Survivalvereniging Thor bouwt survivalbaan op sportpark Marslanden

Zwolle – Survivalvereniging Thor kan een survivalbaan realiseren op sportpark Marslanden. Dat stellen burgemeester en wethouders voor aan de gemeenteraad. Het aantal leden bij de survivalvereniging groeit. Met de aanleg van de nieuwe survivalbaan is survivalvereniging Thor klaar voor de toekomst.

Survivalvereniging Thor groeit

De survivalvereniging groeit zowel met senioren als met jeugdleden en bestaat op dit moment uit ruim 250 leden. Met de aanleg van een survivalbaan op sportpark Marslanden is de toekomst van de vereniging voor langere tijd gewaarborgd, kan de survivalvereniging de verdere ambities uitwerken en de samenwerking met andere verenigingen op het sportpark intensiveren.

Toegevoegde waarde

Survivalvereniging Thor huurt op dit moment een terrein van Enexis aan de Weteringkade. Gezien de ligging van de huidige locatie is de samenwerking met de gebruikers van sportpark Marslanden al een tijd geleden opgepakt. Alle partijen zien de toegevoegde waarde van een survivalbaan op het sportpark en willen graag het totale sportaanbod op het sportpark vergroten.

Beschikbaar veld

Sportpark Marslanden beschikt over een bruikbaar veld voor de survivalvereniging. Dit veld is destijds aangelegd als hockeyveld voor MHC Tempo ’41, intussen bestaat deze vereniging niet meer. De nieuwe gebruiker op dit sportpark, korfbalvereniging Oranje-Zwart, heeft aan één veld voldoende en verwacht geen extra veld nodig te hebben. Door het veld om te bouwen naar een survivalbaan krijgt het veld een nieuwe functie en wordt de baan een onderdeel van het sportpark en het sportaanbod.

Gerelateerde artikelen

Geef een reactie

Back to top button