Nieuws uit ZwollePEC ZwolleSport

Sociaal akkoord PEC Zwolle

Zwolle – De spelersgroep, staf en kantoororganisatie zijn met de club PEC Zwolle tot een sociaal akkoord gekomen. Dit houdt in dat men het lopende seizoen enkele financiële restricties doorvoert. De medewerkers zijn hiertoe bereid uit loyaliteit naar de club, die vanwege de corona-omstandigheden en het (voorlopig) leeg blijven van de tribunes inkomsten misloopt.

Voorzitter Adriaan Visser laat in een reactie weten: ,,Dit is een ongelofelijk mooi gebaar van onze medewerkers. Voor het tweede jaar op rij steken ze de club een grote helpende hand toe om zo goed als mogelijk uit deze benarde situatie te komen. Door dit sociaal akkoord bezuinigen we bij PEC Zwolle een substantieel bedrag.”

Namens de spelersgroep tekent aanvoerder Bram van Polen op: ,

“Het is een seizoen als nooit tevoren.” Bram van Polen, aanvoerder

“Het gemis van onze supporters en sponsoren is groot. Wij als spelersgroep realiseren ons maar al te best dat het nog steeds onzekere tijden zijn voor velen. Dat wij wel gewoon mogen voetballen is een groot goed, waarbij het niet fijn voelt om financieel te doen alsof er niets aan de hand is. Daarom hebben we als spelersgroep unaniem en zonder uitvoerig overleg besloten het sociaal akkoord te ondertekenen.”

Gerelateerde artikelen

Back to top button