Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Salmonella in spekreepjes Lidl

Zwolle – Lidl Nederland voert een terugroepactie uit voor het product: “Gerookte Spekreepjes”. Tijdens een kwaliteitscontrole bij de producent is Salmonella aangetroffen.  Het product is verkocht in de filialen van Lidl Nederland.

Gerookte spekreepjes

Deze terugroepactie betreft uitsluitend het product “Gerookte Spekreepjes”, met houdbaarheidsdatum 03-03-2021 en 04-03-2021 en streepjescode 4056489052647. Het artikel“Gerookte Spekreepjes” met een andere houdbaarheidsdatum of andere streepjescode is niet bij deze terugroepactie betrokken en is veilig voor consumptie.

Salmonella

Het consumeren van de “gerookte spekreepjes” met deze houdbaarheidsdatum kan, bij onvoldoende verhitting, mogelijk een voedselinfectie veroorzaken en een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.

Klanten worden dringend verzocht dit product niet te consumeren, maar terug te brengen naar de winkel. “Vanzelfsprekend wordt het volledige aankoopbedrag vergoed.”, zo meldt de LIDL.

Bij eventuele vragen kunt u contact opnemen met Lidl Nederland via e-mailadres: contact@lidl.nl of via telefoonnummer 020-7095039.

Gerelateerde artikelen

Back to top button