Nieuws uit ZwolleVervoerVoorpagina

RRReis blijft voorlopig aangepaste dienstregeling rijden vanwege personeelstekort

Zwolle – Op 12 december veranderde de dienstregeling van RRReis in de regio IJssel-Vecht. Tot 28 februari zou RRReis volgens een aangepaste dienstregeling rijden. Vanwege een tekort aan chauffeurs, vooral veroorzaakt door coronabesmettingen en verplichte quarantaines, kunnen we op dit moment nog niet terug naar de reguliere, uitgebreidere dienstregeling. Daarom blijven we voorlopig de aangepaste dienstregeling rijden.

93% van de normale dienstregeling

De bussen blijven voorlopig dus rijden zoals ze nu al doen. In vergelijking met de eerder geplande dienstregeling betekent dit, dat 93% van alle ritten rijdt. Op sommige lijnen rijdt de busvervoerder wat minder vaak. Bijvoorbeeld 3 keer per uur in plaats van 4 keer per uur. “Op dit moment reizen er vanwege corona nog steeds minder mensen dan normaal. Daardoor kunnen we met de aangepaste dienstregeling nog steeds zorgen voor betrouwbaar openbaar vervoer voor iedereen die in de regio wil reizen.”, aldus RRReis.

Meer informatie

De dienstregeling vind je op RRReis.nl/dienstregeling. Hier vind je ook alle folders en lijnnetkaarten van de bussen.”Check de reisplanner voor vertrek voor een actueel reisadvies. RRReis verzorgt het busvervoer in IJssel-Vecht in opdracht van de provincies Gelderland en Overijssel.”, zo laat de vervoerder weten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button