Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Roosbeef en de ‘Kalftour’ bij Hedon

Na ‘Ze Willen Wel Je Hond Aaien Maar Niet Met Je Praten’ en ‘Omdat Ik Dat Wil’ keert Roosbeef terug naar het popcircuit. Het derde album van de band onder aanvoer van Roos Rebergen draagt de titel KALF. Opnieuw is de band geslaagd om een reeks gelaagde melodische popliedjes te maken met prachtige Nederlandse teksten. Vrijdag 20 februari is het nieuwe materiaal te horen in Zwols poppodium Hedon.

Verser dan vers ligt nu het nieuwe album KALF in het schap. De eerste lovende recensie is al binnen. “Met dit album onder de arm, een clubtour op de agenda en het festivalseizoen voor de deur kan het niet anders of 2015 wordt het jaar van Roosbeef”, aldus Tom Springveld van het gerenommeerde muziekblad OOR.

Roos Rebergen blijft ook op dit album gewoon doorgaan met het schrijven van prachtige Nederlandse teksten die zich onderscheiden van wat er verder op Nederlandstalig gebied gebeurt. Met veel plezier, gedrevenheid en vakmanschap, heeft de band de afgelopen maanden in een studio te Antwerpen aan hun boreling gewerkt.

De wonderbaarlijke Rebergen, omringd door drie buitengewoon getalenteerde en eigenzinnige personages, zal met KALF ongetwijfeld weer veel stof doen opwaaien in Nederland en België.


ROOSBEEF
Support: G DE SINGER-SONGWRITER

Locatie                        : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer                     : Vrijdag 20 februari
Open                          : 19:30 uur
Aanvang                     : 20:15 uur
Entree                         : € 15,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl.

 

Hedon Zwolle website

Gerelateerde artikelen

Back to top button