CoronavirusNieuws uit ZwollePEC ZwolleSportVoorpagina

RKC Waalwijk – PEC Zwolle afgelast: corona bij RKC

Het Eredivisieduel RKC Waalwijk – PEC Zwolle van zaterdag 3 oktober (18.45 uur) is afgelast. Bij de thuisclub zijn de afgelopen 24 uur vier coronabesmettingen geconstateerd. Na een eerste bron- en contactonderzoek moeten acht spelers van RKC Waalwijk in quarantaine. Dat aantal kan na verder bron- en contactonderzoek nog oplopen.Het besluit om de wedstrijd af te gelasten is genomen na overleg tussen de bondsarts van de KNVB, de clubarts van RKC Waalwijk en de GGD. Geen van de partijen vindt het verantwoord om de spelersgroep van RKC Waalwijk bij elkaar te brengen om de wedstrijd tegen PEC Zwolle te spelen. De gezondheid en veiligheid van spelers en staf gaat boven alles.
De KNVB zal zo spoedig mogelijk een nieuwe datum inplannen voor RKC Waalwijk – PEC Zwolle.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button