112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Reconstructie beelden ‘Thinner’ overvaller Aa-landen

Zwolle – Donderdagavond is in het RTV Oost programma Onder de Loep de zaak van de ‘Thinner’ overval in de Aa-landen behandeld. In de beelden laat de politie een stuk reconstructie zien en doet een oproep voor getuigen.

Dinsdagochtend 12 april werd een man overvallen in zijn woning. Bij de overval is een geldbedrag buitgemaakt. De politie is op zoek naar getuigen.

Rond 10.00 uur werd er bij de bewoner van een woning aan de Boorn aangebeld door een man die zich voordeed als pakketbezorger. De bewoner deed open en vervolgens drongen er twee mannen de woning binnen. In de woning ontstond er een worsteling, waarbij de bewoner met een vloeistof in zijn gezicht werd gespoten. Het slachtoffer moest hiervoor naar het ziekenhuis voor behandeling. De twee daders vluchtten de woning uit en zijn vermoedelijk bij een derde dader in de auto gestapt en weggereden. De vluchtauto is een grijze Mercedes, C-klasse. Deze Mercedes is opvallend omdat hij bij het wegrijden veel rook produceerde.

Getuigen gezocht

De politie onderzoekt deze woningoverval en vraagt getuigen die iets gezien of gehoord hebben dat met deze overval te maken heeft, om contact op te nemen via 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Signalementen

Signalement dader 1

Leeftijd: 25 – 30 jaar
Lengte: 1.75 meter
Postuur: normaal
Huidskleur: blank
Haar: donker in plat kapsel
Kleding: oranje-zwarte ‘postbezorgersjas’ zonder belettering

Signalement dader 2

Huidskleur: donker
Lengte: 1.80 meter
Postuur: stevig
Signalement dader 3
Leeftijd: 25 -30 jaar
Huidskleur: blank
Lengte: 1.85 meter
Postuur: slank
Haar: donkerblond

Gerelateerde artikelen

Back to top button