Nieuws uit ZwolleZorg & Welzijn

Rapper Snelle en Tim Hofman zetten MBO studenten Zorg & Welzijn in het zonnetje

Zwolle – Tijdens het CARE & DARE Event op vrijdag 20 maart zetten acht MBO scholen uit Oost-Nederland én de Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn, de studenten van diverse zorg opleidingen in het zonnetje. De studenten genieten deze dag van een optreden van rapper Snelle, collegetour met Tim Hofman – o.a. bekend BNN en het programma ‘Over mijn lijk’ – en Tommie in de zorg. Daarnaast volgen de studenten diverse inspiratiesessies, workshops en bezoeken ze voorstellingen.

Tim Hofman

Ruim 600 studenten nemen deel aan het besloten CARE & DARE Event in Theater de Buitensoos in Zwolle. De organiserende partijen – Graafschap College, ROC van Twente, Hoornbeeck College, Deltion College, MBO Menso Alting, Alfa College, Aventus en Landstede in Oost – Nederland – slaan met dit event de handen ineen om de studenten de aandacht te geven die ze verdienen. Goede MBO professionals aan het bed is van groot belang voor het kunnen bieden van de juiste zorg, nu en in de toekomst. MBO-ers van de opleidingen verpleegkunde en verzorgende mogen volgens hen dan ook gezien worden als het kloppend hart van de zorg. Het CARE & DARE Event valt samen met de nationale Ontdekdezorg week en is een productie van Productiehuis De Zwolse Stadsproductie.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button