Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Politie: Oorzaak brand Stilohal onbekend, brandstichting niet uitgesloten

Zwolle – Het is nog onbekend wat de oorzaak was van de brand van gisteravond in de Stilohal aan de Wevelinkhovenstraat. De politie deed onderzoek en is op zoek naar getuigen. Uit het onderzoek kon nog niet de oorzaak van de brand gehaald worden.

Maandagavond was er brand uitgebroken bij de Stilo Sporthal aan de Van Wevelinkhovenstraat in Zwolle. Aan de achterzijde van het pand was er sprake van flinke zwarte rookontwikkeling.

De brandweer had de brand opgeschaald naar een grote brand en was met meerdere voertuigen ter plaatse om de brand te blussen.  De brand lijkt inmiddels onder controle te zijn. De brandweer verwijderd platen aan de buitenkant om te controleren of de brand daadwerkelijk uit is.

Er zijn voor zover bekend geen gewonden gevallen. Heeft u rond 20.15 uur iets verdachts gezien in de omgeving van de Van Wevelinkhovenstraat? Of heeft u iets anders gezien of gehoord wat te maken kan hebben met deze brand? Neem dan contact op met de politie via telefoonnummer 0900-8844. U kunt ook anoniem uw informatie delen via Meld Misdaad Anoniem, 0800-7000.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: Vincent Corjanus

Hoi! Mijn naam is Vincent Corjanus. RTV Oost heeft mij geplaatst, namens de NOS, bij RTV Focus Zwolle om het team te komen versterken. Schrijven is voor mij hetzelfde als ademhalen. Of ik nou een achtergrondverhaal, een lied of een gedicht schrijf; het komt allemaal uit dezelfde bron. Als journalist deed ik interviews met o.a. Jules Deelder, Frank Boeijen en Barry Hay. Daarnaast ben ik dichter en singer-songwriter. Met mijn dichtbundels en poëtische popliedjes reis ik regelmatig stad en land af. www.vincentcorjanus.nl
Back to top button