112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

UPDATE: Politie zoekt drie verdachten na gewapende woningoverval aan Dollard

Zwolle – In de nacht van donderdag op vrijdag heeft er een woningoverval plaatsgevonden aan de Dollard in Zwolle, waarbij drie verdachten zijn gevlucht. De politie is op zoek naar getuigen en camerabeelden van de omgeving.

Bij de woningoverval is de 32-jarige bewoner omstreeks 02:00/03:00 uur met geweld overvallen door drie mannen. De bewoner is hierbij bedreigd met vermoedelijk een vuurwapen. Het gaat om een blanke man en twee getinte mannen. Vermoedelijk zijn de mannen met een auto weggevlucht. Het onderzoek is op dit moment in volle gang.

Getuigen gezocht

Mocht u iets gehoord of gezien hebben in de omgeving van de Dollard in Zwolle tussen 02:00 en 03:15 uur, dan graag contact opnemen met de politie via 0900-8844. Mocht u liever uw tip anoniem willen doorgeven, dan kan dat via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Gerelateerde artikelen

Back to top button