112 nieuwsAssendorpNieuws uit ZwolleUit uw buurtVoorpagina

Politie houdt verdachte aan voor overval voordeelshop Assendorperstraat

Zwolle – Donderdagmiddag heeft de politie één verdachte van de overval op de Op=Op Voordeelshop aangehouden. Rond half elf in de ochtend werd de voordeelshop aan de Assendorperstraat overvallen door twee jongemannen. De politie is nog op zoek naar de tweede verdachte.

Na de overval zijn de daders in de richting van de Eerste Weidjesstraat gevlucht. Onderweg verloren ze een deel van de buit ter hoogte van de Assendorperdijk. De politie is direct een onderzoek gestart. Hierbij is ook een speurhond ingezet.

tekst gaat verder onder de foto

Foto’s © Peter Denekamp

Getuigen gezocht

De twee overvallers hadden een lengte van ongeveer 1.75 meter. Beide droegen een zwarte heupjas met capuchon. De ene man droeg een zwarte joggingbroek, de andere een lichtgrijze joggingsbroek met lichtkleurige sneakers. Een woordvoerder van de politie wil niet zeggen welke verdachte is opgepakt. Ook kon hij nog niet aangeven of er een wapen gebruikt is bij de overval.

Heeft u tips of iets gezien tussen 10:30 uur en 10:45 uur? Neem dan contact op met de politie in Zwolle via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter.

Gerelateerde artikelen

Back to top button