Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Creatieve makers verzorgen kunstroute door de Zwolse stad

Zwolle – Op 22 februari verzorgen zeven makers van VAKTOR een avondvullend programma door de Zwolse stad. VAKTOR is het makershuis dat creatieve makers in de regio Zwolle ondersteunt en begeleid in de ontwikkeling van hun vakmanschap. Makers Joey Schuit, Jessica Kaasschieter, Damian Kapojos, Tamara Stoffers, Klub Karmijn, Leon Moorman en NABER zijn te bewonderen langs een route door Zwolle. Om deze route voor iedereen toegankelijk te kunnen maken worden er verschillende prijzen gehanteerd. Tickets zijn te koop via www.zwolsetheaters.nl.

Stadsschouwburg Odeon, Het Langhuis, Het Academiehuis en Hedon zijn op 22 februari gevuld met theater, muziek, beeldende kunst, dans en comedy met als afsluiter een afterparty in poppodium Hedon. Hier kunnen makers en bezoekers bijvoorbeeld netwerken, borrelen en dansen. In elke locatie zullen één of twee makers dan hun kunsten delen met het publiek. Een uitgelezen kans om kennis te maken met talent uit de regio en de mooie locaties in Zwolle te bewonderen.

Vaktor

Het makershuis van regio Zwolle biedt een infrastructuur voor talentvolle makers waarin zij actief begeleid en ondersteund worden door gespecialiseerde professionals. VAKTOR koppelt makers aan andere makers, podia en programmeurs. Denk bijvoorbeeld aan de productieleiders van Zwolse theaters, de lichtmannen van Hedon of de programmeur van de Meenthe. Op deze manier helpt VAKTOR makers in het bereiken van een groot publiek, in de regio en daarbuiten.

Gerelateerde artikelen

Back to top button