Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Parkpret 2015 in park Eekhout – zondag 31 mei

In het leukste park van Zwolle, park Eekhout, vindt het jaarlijks terugkerend evenement Parkpret plaats. Op deze laatste zondag in mei, is er weer van alles te beleven voor jong en oud. Muziek, theater, kunst, dans, schminken, jeugdcircus, graffiti en meer.

Rond 12.00 uur zal wethouder Jan Brink van Cultuur de opening verzorgen. Daarna barst het los met vele activiteiten en optredens en zijn de kunstmarkt Montmartre en theeschenkerij Eekhout geopend.

Parkpret heeft door de jaren heen een aantal terugkerende succesvolle acts, waaronder het pony rijden, Jonge Vuurvogel, Jeugdcircus Pavarini, Strijkorkest Benjamin, schminken met Colourful kids, de klimwand van Yosemite, Tango Alegria en graffiti voor kinderen. Nieuw dit jaar zijn onder andere een theatervoorstelling van Deltionstudenten Artiest in samenwerking met Dans- en Salonorkest Decadentia, bloemenregens maken met Natuurmonumenten en meerdere verrassende acts vanuit de Week van de Amateurkunst.

Ook dit jaar is er een nauwe samenwerking met Kunst & Zo in het kader van de Week van de Amateur Kunst (WAK), waarvoor Parkpret op zondag 31 mei als podium fungeert.

Waag een dans bij Tango Allegria of Danslab. Laat je verrassen door muziek, theater en acts van Deltionstudenten Artiest en geniet van alles wat er gebeurt. Parkpret wordt dit jaar afgesloten met een optreden van de Meander Bigband!

Van 12.00 tot 17.00 is iedereen welkom in park Eekhout, neem gerust een picknickkleedje mee en geniet!

Programma Parkpret 2015

 

 

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button