Carnaval 2020Nieuws uit ZwolleSassendonk 2020

Oproep “Vuile Luier”

Zwolle – Elk jaar wordt op de elfde dag van de elfde maand, het eerste op die dag geboren kind, waarvan de ouders in Zwolle woonachtig zijn met een bezoek worden vereerd. Hierbij wordt hem of haar de eerste “vuile luier” met inhoud (een spaarpot met een inleg van €11,11), een speciale oorkonde en aanvullende cadeautjes overhandigd. Zo dit niet bij de eerst aangemelde baby mogelijk is, volgt de tweede, etc.

Dit jaar zal een bezoek op de 11e van de 11e niet mogelijk zijn in verband de huidige Coronamaatregelingen. Daarnaast vinden wij het niet gepast om het ziekenhuis in deze tijden extra te belasten, op welke manier dan ook. Wel zijn wij van mening dat wij deze mooie traditie kunnen voortzetten. Het is volgens onze reglementen ook mogelijk om dit doen via het eerst bij de Eileuvers aangemelde kind. Dat lijkt ons in deze bijzondere tijden een ideale oplossing.

Daarom doen wij hierbij een oproep aan alle ouders, waarvan hun kind op 11 november 2020 is geboren, om zich aan te melden bij De Eileuvers via secretariaat@eileuvers.nl. Graag ontvangen wij dan de naam van het kind, geboortetijd op 11-11-2020 en contactgegevens. U moet uw kind aanmelden uiterlijk voor 23:55 uur op 12 november 2020. Aanmeldingen die later binnenkomen kunnen wij niet meer meenemen.

Wij zullen de aanmeldingen daarna doornemen en valideren. Vervolgens nemen contact op om, op een later moment, alsnog de “vuile luier” met inhoud officieel te overhandigen met inachtneming van de dan geldende maatregelingen. Uiteraard zullen wij in overleg met de ouders al eerder wereldkundig maken wie de traditionele “Vuile Luier” zal ontvangen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button