112 nieuwsNieuws uit ZwolleStadshagenVoorpagina

Opnieuw aanhoudingen voor gewapende overval Stadshagen

Zwolle – De recherche in Zwolle heeft maandag twee jongeren opgepakt voor de gewapende overval eerder deze maand in Stadshagen. Daarmee staat de teller nu op vijf jongeren die hiervoor zijn opgepakt. Het onderzoek gaat ondertussen door. De politie sluit niet uit dat er nog meer aanhoudingen volgen.

Maandagochtend werd het duo opgepakt in het onderzoek naar een beroving in Zwolle. Op zondag 8 september werd een meisje beroofd en bedreigd met een vuurwapen. In de afgelopen weken werden al drie tieners uit Zwolle opgepakt.

Het onderzoek van de recherche is nog in volle gang. Er worden daarom ook geen verdere mededelingen over de zaak gedaan door de politie. Wel voegt de woordvoerder er aan toe dat nog meer aanhoudingen in deze zaak niet kunnen worden uitgesloten.

Dat er op zo’n korte termijn meerdere verdachten aangehouden konden worden, is onder meer te danken aan het werk van de wijkagenten. De wijkagenten kennen de wijk, de jongeren in de wijk en de problemen in de wijk. Ze horen daardoor veel en dat bleek bij te dragen aan het opsporen van de verdachten. Daarom roepen de wijkagenten ook op om verdachte of onveilige situaties direct bij de politie te melden. Hierdoor krijgen ze een beter beeld van wat er in de wijk leeft.

Wil je contact met de politie of heb je informatie dat het onderzoek naar deze recente incidenten verder vooruit helpt? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844 of via een persoonlijk bericht op Facebook of Twitter. U kunt ook anoniem een melding doen via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Gerelateerde artikelen

Back to top button