Nieuws uit ZwolleVoorpagina

Aangepaste dienstregeling treinen en bussen Oudjaarsavond en Nieuwjaarsdag

Zwolle – De treinvervoerders NS, Arriva Vechtdallijnen, Keolis en de busvervoerder RRReis rijden tijdens oud en nieuw een aangepaste dienstregeling.

NS

Op oudejaarsdag rijdt de NS na ongeveer 20:00 uur geen treinen meer, op nieuwjaarsdag start de treindienst weer rond 10:00 uur. Vanaf 01:00 uur rijdt wel het nachtnet Rotterdam – Delft – Den Haag – Leiden – Schiphol – Amsterdam – Utrecht, met extra stops op Amsterdam Bijlmer en Amsterdam Sloterdijk. We verdubbelen de frequentie op de drukste momenten en trajectdelen. Voor het eerst krijgt ook Haarlem in de nieuwjaarsnacht een nachtverbinding met Amsterdam. De vroege treinen naar Schiphol vanuit Lelystad, Amersfoort, Alkmaar en Hoorn blijven op nieuwjaarsochtend rijden.

RRReis

Op oudjaarsavond zullen de stads- en streekbussen van RRReis eerder stoppen met rijden, namelijk rond 20.00 uur. Op nieuwjaarsdag zullen ze volgens een zondagsdienstregeling rijden. Dit geldt ook voor de periode tot en met 5 januari, wanneer er een vakantiedienstregeling van kracht is.

Arriva Vechtdallijn

Arriva Vechtdallijn rijdt op 31 december niet meer na 20.00 uur. Ritten die voor 20.00 uur zijn gestart, worden uitgereden. Op 1 januari rijdt Arriva een zondagsdienstregeling.

Keolis Kamperlijntje en Zwolle-Enschede

Keolis heeft ook een aangepaste dienstregeling. Op Oudejaarsavond stoppen zij rond 20.00 uur met rijden. Hieronder een overzicht van de laatste treinen die rijden op Oudejaarsavond:

Zwolle – Kampen
van Zwolle naar Kampen, vertrek 20.17 uur
van Kampen naar Zwolle, vertrek 20.32 uur

Zwolle – Enschede
van Enschede naar Zwolle, vertrek 20.04 uur
van Enschede tot Hengelo, vertrek 20.34 uur
van Zwolle naar Enschede, vertrek 20.21 uur

Reizigers wordt geadviseerd om hun reis vooraf te plannen in de Reisplanner en de optie ‘Meldingen’ aan te zetten om updates te ontvangen over hun geplande reis.

Gerelateerde artikelen

Back to top button