Kunst & CultuurNieuws uit Zwolle

Muzikidz; muziek en danslessen voor € 1,- per les

Zwolle – Dinsdag 6 september 2016 is bij showband Jubal Zwolle de nieuwe Muzikidz-cursus begonnen. Voor deze muzieklessen voor kinderen hebben zich inmiddels al meer dan 20 kinderen aangemeld. Dit is, net als vorig jaar, een zeer hoog aantal.

Muziek- en danslessen voor de jeugd

Showband Jubal Zwolle biedt al jaren de Muzikidz- en Showkidz-cursussen aan, waarbij kinderen vanaf 6 jaar op een leuke, leerzame en laagdrempelige manier kennismaken met muziek en dans. Beide cursussen duren 40 weken en kosten € 1,- per les. Naast het leren van muziek, komen de kinderen ook in contact met andere leeftijdsgenoten.

Jubal vindt het belangrijk om alle kinderen de kans te bieden om in aanraking te komen met muziek en dans, ook omdat is aangetoond dat dit een positief effect heeft op hun ontwikkeling. Dat de Muzikidz-cursussen nu voor het tweede jaar een succes blijken, vindt voorzitter Jan Huisman geweldig: “Wij geloven al jaren in de kracht van de Muzikidz en Showkidz. Het is fijn dat mensen ons nu ook in groten getale weten te vinden en hun kinderen bij ons laten ontplooien.”

Doorstroming en verdere ontwikkeling

Na de Muzikidz kunnen kinderen voor de muzieklessen doorstromen naar het leerlingenorkest van showband Jubal Zwolle. Dinsdag 6 september werd bekend dat alle huidige leerlingen nu nog een stapje verder gaan naar Jong Jubal.

Aanmelden kan nog

Ondanks dat de Muzikidz- en Showkidz-cursussen al zijn begonnen, kunnen mensen hun kind(eren) nog de hele maand september aanmelden via www.jubalzwolle.nl.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button