SportVoetbal

Mehran Ali Pour Asli naar Berkum

Zwolle – VV Berkum heeft voor het nieuwe seizoen 2016-2017 Mehran Ali Pour Asli aangetrokken. De 22-jarige middenvelder komt nu nog uit voor zondaghoofdklasser Dieze West.

Ali Pour Asli is een veelzijdige voetballer die op diverse plekken op het middenveld en in de aanval kan worden ingezet. Hij kwam vorig jaar terug bij Dieze West na een jaar bij eersteklasser Olde Veste ’54 in Steenwijk. Eerder maakte hij in 2013 de ‘oversteek’ van Be Quick ’28 naar Dieze West.

Ali Pour Asli is de derde ‘externe’ versterking voor Berkum in het nieuwe seizoen. Eerder werd al bekend dat vleugelspits Ricardo Kuijer en centrale verdediger Dennis Horstman overkomen van respectievelijk WVF en Be Quick ’28. In die twee gevallen gaat het overigens om spelers die eerder al een lange periode bij Berkum speelden.

Van de huidige Berkum-selectie hebben inmiddels ook middenvelder Ruud Wellenberg en doelman Dominic van Hoof bijgetekend voor de nieuwe jaargang. Omdat de meeste andere Berkum-spelers hun verblijf ook hebben verlengd is het ‘geraamte’ van de eerste selectie voor het nieuwe seizoen grotendeels afgerond.

Van de huidige hoofdselectie vertrekken de verdedigers Jasper van der Stouw en Dirk Muis. Van der Stouw gaat naar WHC, waarvoor hij eerder ook al een jaar uitkwam, en Muis zal volgend seizoen voetballen bij hoofdklasser SC Genemuiden. Keeper Mathijs Bouwhuis stopt na deze jaargang bij de hoofdselectie en gaat waarschijnlijk in een lager elftal bij Berkum spelen.

Gerelateerde artikelen

Back to top button