KabelkrantNieuws uit ZwolleSport

Zwolse MudRun zet zich in voor gezinnen met steun van Arcady

Zwolle – De Zwolse MudRun, die op vrijdag 12 juli in Park de Wezenlanden is, verwelkomt dit jaar Arcady als nieuwe hoofdsponsor. Arcady, een softwareconsultant gespecialiseerd in detachering en het inzetten van high performance teams, neemt het stokje over van de vorige sponsor, Seven Stars.

Dit jaar belooft de Zwolse MudRun, gehouden door Sportservice en de Monicares Foundation, wederom een spectaculair evenement te worden. De deelnemers kunnen zich verheugen op een uitdagend parcours met maar liefst 48 obstakels. De Zwolse MudRun is ontstaan als eindejaarsevenement voor de groepen 7 en 8 van alle basisscholen in de regio. Dankzij de steun van Arcady kunnen deze basisschoolleerlingen ook dit jaar weer kosteloos deelnemen aan het evenement.

Monicares Foundation

Alle opbrengsten van de Zwolse MudRun gaan dit jaar naar het goede doel: de Monicares Foundation. Deze stichting ondersteunt Zwolse gezinnen die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of een ongeneeslijke ziekte van één van de kinderen of andere directe gezinsleden. Arcady vindt het belangrijk om lokale initiatieven te steunen. De Zwolse MudRun biedt een uitstekende gelegenheid om dit in de praktijk te brengen en Zwolse gezinnen te helpen.

“Wij zijn trots om de Zwolse MudRun te ondersteunen en zo een positieve impact te maken op onze lokale gemeenschap,” zegt Maico van den Brink, managing director van Arcady. “Het is inspirerend om te zien hoe dit evenement niet alleen plezier en sportiviteit brengt, maar ook echte hulp biedt aan gezinnen in nood.”

De organisatie verwacht ongeveer 400 deelnemers te mogen verwelkomen bij dit sportieve en gezellige evenement.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren