KabelkrantKunst & CultuurNieuws uit ZwolleSport

Vrijdag 12 juli Nightskate Zwolle

Zwolle – Op vrijdagavond 12 juli is er weer een aflevering van Nightskate. De start is om 19.30 uur. Zorg ervoor dat je op tijd aanwezig bent bij het basketbalveldje in Park de Wezenlanden (Wethouder Alferinkweg). Vanaf daar maken deelnemers onder begeleiding van muziek, speaker en verkeersregelaars de ronde. Let op, het dragen van een helm is verplicht!

Het vertrek is als één groep en de aankomst ook weer. Omdat er zowel volwassenen als kinderen meedoen, past iedereen het tempo hierop aan. Als je niet zo snel kunt skaten, rijd dan vooraan in het peloton. Dat maakt het makkelijker. Wanneer je niet kunt volgen of geblesseerd raakt, is er voldoende begeleiding en een bezemwagen aanwezig.

Iedere editie heeft een andere route langs de mooie plekken van Zwolle. Elke edities zoeken organisatoren een andere wijk uit.

Slecht weer

Als het regent (of de verwachting is dat het gaat regenen tijdens de tocht) gaat de Night Skate Zwolle niet door. Dat is natuurlijk jammer, maar ze kunnen dan ieders veiligheid niet garanderen. Uiterlijk om 17.00 uur nemen ze het besluit of een editie wordt afgelast. Houd het weerbericht dus goed in de gaten en check in ieder geval de facebookpaginga en de website.

Halverwege de tocht is er een pauze. Net zoals de routes is ook de pauzeplaats iedere keer ergens anders. Tijdens de pauze kan je bij ons een flesje water kopen (€1,00).

Als je je lampjes niet kunt vinden of je hebt ze niet? Niet getreurd, je kunt daar een LED-band kopen (€3,00).

Muziek

Pedro Delamigo is de muzikale alter ego van Peter van der Graaff. Pedro Delamigo’s stijl kan omschreven worden als energiek, vrolijk en groovy. Elke stet is intiem en opzwepend. Tijdens zijn sets neemt hij het publiek mee op een reis door de tijd. Bekende dance hits worden afgewisseld met oude klassiekers en nieuwe onbekende platen. Door dit te combineren met Top40 hits in een nieuw jasje, ben jij sowieso verzekerd van een avond waarbij je niet stil kan blijven staan!

Heb je een favoriet skate-nummer? Geef het gerust aan hem door bij de start en wie weet draait hij het nummer tijdens de tocht.

Gratis

De Night Skate Zwolle is een gratis skatetocht. Je zult begrijpen dat ze wel kosten hebben om dit evenement te houden.

Daarom gaan ze tijdens de pauze met de pet (of eigenlijk met de helm) rond.

Super, dat je mee wil. Maar waar zijn ook alweer je skates? Of heb je wel skates maar zitten ze niet lekker? Geen probleem! Want de sponsor Lindenholz stelt skates en helmen beschikbaar om uit te proberen. Dus kom naar Night Skate Zwolle en probeer een paar uit. Gratis!

Heb je andere vragen of wensen? De collega’s van Lindenholz helpen je graag verder met een kleine reperatie of informatie.

Gerelateerde artikelen

Install PWA
Back to top button
Meldingen van deze website toestaan? Toestaan Weigeren