Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Mediafestival voor kinderen komt naar Zwolle

Zwolle – Cinekid, ’s werelds grootste mediafestival voor kinderen, vindt niet alleen plaats in Amsterdam. Van 22 tot en met 26 oktober doet het festival Zwolle aan.

Tijdens Cinekid on Tour maken tienduizenden kinderen uit heel Nederland kennis met bijzondere jeugdfilms, kunnen ze interactieve installaties en nieuwe games ontdekken en krijgen ze een kijkje in de keuken via diverse mediaworkshops.

Cinekid is ‘s werelds grootste mediafestival voor de jeugd tussen de drie en veertien jaar. Jaarlijks bezoeken bijna zeventigduizend kinderen en hun begeleiders het festival op de Westergas in Amsterdam en 35 filmtheaters in Nederland. Ze maken kennis met de nieuwste jeugdfilms, -series en -documentaires, ontdekken de maker in zichzelf en gaan op safari in het MediaLab: een grote digitale speeltuin met interactieve kunstinstallaties, games en mediaworkshops.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button