Nieuws uit ZwollePEC ZwolleVoorpagina

Mark Pabai tekent voor twee seizoenen bij PEC Zwolle

Zwolle – De 20-jarige rechtervleugelverdediger Mark Pabai komt over van FC Utrecht en tekent bij PEC Zwolle een overeenkomst voor de duur van twee seizoenen met de optie voor nog een jaar. Ondanks zijn relatief jonge leeftijd heeft hij de afgelopen jaren al zestig wedstrijden voor Jong FC Utrecht in de Keuken Kampioen Divisie gespeeld.

Mark Pabai over zijn transfer: ”Deze overgang naar PEC Zwolle is voor mij heel prettig. Ik zie dit als een hele mooie club die enorm leeft en waar jonge spelers daadwerkelijk een kans krijgen zich te laten zien. Voor mij is het nu zaak meteen te integreren in de groep en meters te maken. Daarbij heb ik als doel gesteld om zo snel mogelijk te debuteren in de Eredivisie en daarbij van waarde te zijn voor mijn team.”

Veel ervaring

Technisch manager Mike Willems: ”Wij wilden graag nog een extra verdediger aan de selectie toevoegen. Met Mark halen we een interessante speler en moderne rechtervleugelverdediger in huis. Hij is fysiek sterk, schuwt geen duel, heeft voor zijn leeftijd al veel ervaring en is topfit. Mark staat vandaag al meteen met de groep op het trainingsveld en is klaar om de strijd voor een plek in de basis aan te gaan.”

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: Vincent Corjanus

Journalist, schrijver, singer-songwriter. www.vincentcorjanus.nl

Lees ook

Back to top button