112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Man ingerekend op station Zwolle na stilzetten trein

Zwolle – Zojuist is er een man ingerekend op station Zwolle. De man bevond zich in de trein naar Utrecht. Nadat de trein was stopgezet en het perron was afgezet is de trein met honden doorzocht.
Vervolgens heeft de politie de man aangehouden.

De politie kreeg een melding binnen over een man die zich vervelend gedroeg in de trein. De aanwezige politieteams zijn toen in actie gekomen en konden de man snel en zonder problemen aanhouden. Het is niet duidelijk of hij iets te maken heeft met de aanslagen in Brussel. De man is meegenomen naar het bureau voor verder verhoor. Over zijn identiteit is niets bekend.

Na de arrestatie kon de trein weer verder rijden en werd het perron weer vrijgegeven.

Sinds de terreuraanslagen in Brussel vanochtend is er extra politiecontrole op het station. In totaal zijn 12 agenten in kogelvrije vesten aanwezig. De politie is waakzaam op afwijkend gedrag.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button