Radio Focus Nieuwsradio

Luister naar LIZ

Iedere maandagavond neemt Lizzy Brouwer je mee op een reis door haar platenkast. Een garantie voor een bijzondere reis, de muzieksmaak van Liz is namelijk heerlijk breed en ze speurt altijd naar nieuwe muzikale pareltjes. Vaak op het internet maar als het even kan ook gewoon door concerten en festivals te bezoeken.

Ben jij net als Liz ook zo’n reislustig type? Vertel dan bij haar in de uitzending over het concert waar je bent geweest of deel waarom iedereen naar die éne plaat moet luisteren.

Wil je weten welke platen er vanavond aan bod komen, hou dan de Radio Focus Facebookpagina in de gaten. Ze licht daar in de loop van de maandag altijd een tip van de sluier op.

Iedere maandagavond van 19 tot 21 uur
presentatie: Lizzy Brouwer 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button