Radio Focus Nieuwsradio

Studio Stadkamer Business – Donderdag

Studio Stadkamer is het lunchprogramma op Radio Focus. Iedere werkdag – tussen 12 en 14 uur – wordt dit live uitgezonden vanuit de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes.

Op maandag (Lunchcafé) laten we je lekker rustig aan de week beginnen en verzorgen tijdens je lunch alleen de muziek en het lokale nieuws.

Op dinsdag (Actueel) behandelen we vooral actuele en politieke onderwerpen. Maar we houden het wel luchtig en wisselen we de gesprekken af met lekkere moderne en vlotte muziek. Tenslotte moet je ook tijdens je lunch vooral kunnen genieten van dé Stadszender van Zwolle.

Op woensdag (Cultuur-Café) bekijken we de Cultuur in onze stad – op een zo’n breed mogelijke manier, met interviews met cultuurmakers, live-optredens en veel gezelligheid.

Op donderdag (Business) spreken we met ondernemende Zwollenaren en Zwolse ondernemers. Al het nieuws uit bedrijvig Zwolle komt in deze uitzendingen dus aan bod. En als extra pluspunt verzorgt de bekende Zwolse DJ Hans Stroeve steeds de muziek in deze twee uren.

Op vrijdag (Weekend) schieten we je rechtstreeks het weekend in. Vaste onderdelen als De cover van Jan, het weerbericht met Jelle Muller en Instituut van Houwelingen, worden afgewisseld met muziek, evenementen en een aantal vaste columnisten, waaronder Herman Sieben en Jenne Minnema.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button