Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Loop mee met een lampionoptocht in Zwolle!

Zwolle – Wil je vanavond meelopen met een echte lampionoptocht? Er zijn verschillende optochten in Zwolle waar je gezellig mee kan lopen. Samen met je vriendjes en vriendinnetjes met je lampion door de straten van Zwolle.

1. Winkel centrum Zwolle Zuid

Wil je meelopen met een Sint Maarten optocht in Zwolle Zuid? Kom langs  tussen 16.00 en 17.00 uur en zing een liedje. Deelnemende winkels in het winkelcentrum  delen dan misschien wel een snoepje uit! Aan de slag dus, oefen je repertoire en…Zing!

2. Assendorp

Meelopen met een lampionoptocht in Assendorp? Met als vertrekpunt de Speeltuin aan de Geraniumstraat. Sta om 18:30 klaar met je lampion en loop mee met de muziek.

Je hoeft geen lid te zijn van de speeltuinvereniging om mee te doen, alle kinderen uit Zwolle zijn welkom en mogen meelopen. Er zijn geen kosten aan verbonden.

3. Berkum

Een lampionoptocht in Berkum en er is ook een jury aanwezig aan wie je je lampion kunt laten zien!
Voor de allermooiste zelfgemaakte lampionnen zijn leuke prijzen beschikbaar, verdeeld in de leeftijdscategorie van 2-3 jaar, 4-5 jaar, 6-7 jaar en 8-9 jaar. Sta om 18.00 uur klaar voor de lampionoptocht. Met een gezellige muziek drumband, vanaf Berkumstede.

Gerelateerde artikelen

Back to top button