Nieuws uit ZwolleVerkeer

Komende week verkeershinder op IJsselallee

Zwolle – Vanaf 22 juli vinden er aan de IJsselallee wegwerkzaamheden plaats. Tijdens de werkzaamheden is er maar één rijstrook beschikbaar voor doorgaand verkeer. Schagen Infra BV voert de werkzaamheden uit. Dit gebeurt in twee fasen. De eerste fase start op 22 juli en duurt tot en met vrijdag 26 juli.

Tijdens deze eerste fase wordt gewerkt tussen de Hanzeallee en de Veerallee in de rijrichting naar de A28. De kruising IJsselallee met de Hanzeallee is aan de zijde van het Hanzeland gestremd. Hanzeland is tijdens de werkzaamheden alleen bereikbaar via de Hanzelaan.

De Burgemeester van Walsumlaan (Campus en Schellerlanden) is alleen bereikbaar voor verkeer op de IJsselallee komende uit de richting van de snelweg en de Nieuwe Veerallee.Verkeer vanuit de richting Marslanden wordt omgeleid via de Reysigerweg, Jofferenlaan en de Pilotenlaan. Het verkeer in de wijk zelf (Campus en Schellerlanden) wordt omgeleid via Pilotenlaan, Jofferenlaan en de Reysigerweg. De omleidingsroutes staan aangegeven met gele borden.

Van 12 tot en met 23 augustus volgt fase twee van de werkzaamheden. Hiervoor worden komend week al voorbereidende werkzaamheden uitgevoerd tussen de Hanzelaan en de Hanzeallee. Over de maatregelen tijdens deze fase volgt over een aantal weken meer informatie.

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button