LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

Kerstkindje voor Wietze de Jager?

Zwolle – Wietze de Jager, radio-dj bij 538 krijgt een derde kindje. Zijn vrouw Lieke Veld is  zwanger. Dat meldde de Zwollenaar woensdag in de ochtendshow op radio 538.

De radio-dj vond het tijd om het mooie nieuws bekend te maken nu het steeds zichtbaarder werd. “Af en toe post mijn vrouw foto’s op Instagram en dan denk je nou … ” Lieke is inmiddels 22 weken zwanger en volgens Wietze gaat het allemaal fantastisch goed. Op 21 december 2019 is zijn vrouw uitgerekend. “Dan ga je de kerst in. Een kerstkindje misschien wel”, aldus Wietze woensdagochtend op de radio.

Wietze en Lieke weten nog niet wat het gaat worden. “Het wordt de derde. Bij de andere hebben we na 20 weken een echo gedaan en dan weet je of het een jongen of een meisje is. Daar hebben we nu expres niet naar gekeken.” Het blijft dus nog een verassing tot de bevalling. “Dat is wel spannend, want nu moeten we twee namen gaan verzinnen.”

Het radio stel heeft al twee kinderen, dochter Juul Bettie en zoon Harm-Adam.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button