SportVoetbal

Jan Verheijen volgend seizoen hoofdtrainer Zwolsche Boys

Zwolle – Jan Verheijen is het volgend seizoen 2016/2017 de hoofdtrainer van Zwolsche Boys. Hij volgt daarmee huidige coach Hans Tuin op, die onlangs zijn trainerspensioen aankondigde. Verheijen tekent een contract voor één seizoen met een optie voor aanvullend twee seizoenen. Van beide kanten is de intentie uitgesproken voor een samenwerking over een langere termijn.

Jan Verheijen voldoet aan het profiel dat de club had opgesteld voor de nieuwe trainer. Zo was van belang dat de nieuwe trainer de intentie heeft om voor langere termijn aan de club verbonden te blijven en binding heeft met Zwolle. Ook zijn ongekende passie voor voetbal, zijn sociale vaardigheden en de kwaliteit om spelers beter te maken zorgen ervoor dat Verheijen de ideale kandidaat is om ons eerste elftal onder zijn hoede te nemen. Belangrijk is ook het enthousiasme vanuit de spelersgroep voor de nieuwe trainer.

Zwolsche Boys is trots dat een trainer met zoveel ervaring volgend seizoen het eerste elftal onder zijn hoede neemt. Verheijen was eerder trainer bij onder andere buurman ZAC, Babberich, Hatto Heim en Dieze West. Dit seizoen leidt hij zondag tweedeklasser Turkse Kracht en het eerste elftal van SVO Voetbal Vrouwen Zwolle (VVZ). In zijn spelerstijd was Verheijen onder andere actief voor Feyenoord, PEC Zwolle en AZ.

Gerelateerde artikelen

Back to top button