Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

Basisschool de Krullevaar vangt kinderen Morgenster op

Zwolle – Vanaf maandag 15 februari vangt de Openbare Basisschool De Krullevaar een deel van de kinderen van De Morgenster op. Het gaat om in totaal 4 groepen.

De Krullevaer staat in de wijk Stadshagen in het Twistvliet park en nabij het winkelcentrum. Het schoolgebouw ligt op 2,7 kilometer fietsafstand wat in 11 minuten te doen is. Vanochtend werd tijdens het uitje naar Djambo Kidsplay door ouders al de hoop uitgesproken dat de kinderen naar scholen in Stadshagen of Westenholte konden.

Eerder werd ook bekend dat de drie kleutergroepen waarschijnlijk wel vanaf maandag weer naar de Morgenster kunnen omdat 3 lokalen nog in tact zijn. Daarvoor moeten de lokalen wel eerst helemaal schoon zijn. Ook de stroom en het water moeten het voor maandag weer doen. Daarnaast worden er nog drie noodlokalen op het plein van de school geplaatst. Ook hier worden kinderen opgevangen.

De leraren werken op dit moment bij basisschool de Ridderspoor om al het lesmateriaal weer op orde te krijgen. Tot maandag is er ook nog vertier en educatie aangeboden door PEC Zwolle. Daar krijgen de kinderen en leraren morgen een rondleiding.

Gerelateerde artikelen

Back to top button