LifestyleNieuws uit ZwolleVoorpagina

High Energy Events slaat keihard terug met outdoor festival in buurt Zwolle

Na de gemeenteraad maandagavond waarin Jacolien Verbeek van High Energy Events aangaf zich in het hemd gezet te voelen door de gemeente vanwege het schrappen van 1 festivaldag (Kingnight) bij de IJsselhallen komen ze nu keihard terug.

Zojuist is via de Facebook-pagina van de organisatie aangekondigd dat ze het event RAWdefenition na na drie uitverkochte edities in de Hedon, gaan verplaatsen naar buiten en wel op zaterdag 22 augustus. Volgens het evenementenbeleid van de gemeente Zwolle zal de locatie Wythmenerplas hiervoor uitgesloten zijn. Dus het blijft nog even spannend waar dan wel.

‘De locatie houden we nog even geheim, maar we kunnen wel verklappen dat het ergens in de buurt van Zwolle is’, zo vermeld de evenementenorganisator op haar Facebookpagina.

RAWdefinition OUTDOOR is bedoeld voor he echte diehard hardstyle liefhebber.

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button