HandbalSport

Handbalvrouwen Travelbags/HV Zwolle blijven aan kop met winst op SDOL

Zwolle – Op 06 januari stond voor de Zwolse dames de eerste wedstrijd van 2018 gepland tegen SDOL. Het fluitsignaal klonk en in de eerste minuten wisten de Zwollenaren de dekking niet goed neer te zetten wat resulteerde tot een 3-2 voorsprong voor SDOL.

De dekking werd beter neergezet en de snelle aanvallen werden goed afgesloten, waardoor de stand na een 15 minuten spelen op 5-8 stond. Beide teams wisten door het fysieke spel het net weinig te vinden. Ruststand was 7-12 in voordeel van Zwolle.

In de tweede helft werd het fysieke spelletje hervat. SDOL begon scherp en wist hun achterstand kleiner te maken, door maar een gat van twee goals te creëren. Hierop reageerde Zwolle met een aantal goals en wist weer met vijf goals voor te komen. Uiteindelijk namen de Zwolle dames de punten weer mee naar Zwolle met een eindstand van 17-23.

De dames willen het meegereisde publiek bedanken!! Volgende week (zondag 14 januari) spelen ze weer thuis tegen Broekland om 12.40 uur.