Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Groot Zwols Kinderboekenfeest: dé afsluiter van de Kinderboekenweek

Zwolle – Van 4 t/m 15 oktober is het weer de Kinderboekenweek. Het thema van dit jaar is Bij mij thuis! Maak kennis met en beleef verschillende culturen en gewoontes, van lekker dichtbij of juist van ver weg. Ook dit jaar sluit men de Kinderboekenweek af met het Groot Zwols Kinderboekenfeest, dit jaar is dat op 15 oktober in Stadkamer Centrum.

Er zijn tijdens de Kinderboekenweek heel veel activiteiten, maar hét hoogtepunt is toch wel het Groot Zwols Kinderboekenfeest. Tijdens dit spetterende feest voor kinderen van 4 t/m 10 jaar en hun (groot)ouders is er van alles te beleven en te doen: een verhalenvertelster, een kinderboekenboekenillustrator, silent muziektheater, een XXL Kinderboekenruilbeurs, workshops, een ganzenbordspel, de Verwonderhut en nog veel meer!

Dit succesnummer wordt ook dit jaar weer georganiseerd in samenwerking met Academiehuis, ANNO, Doomijn, Hedon, Museum de Fundatie, Travers en Zwolse Theaters.

Kaartverkoop van start

Zondag 15 oktober kun je het leesfeest meebeleven van 11.00 tot 15.00 uur in Stadkamer Centrum. Kaarten reserveren is nu al mogelijk! Er is genoeg plek, maar niet oneindig, dus reserveer vooraf je kaartjes. Tickets zijn te koop voor € 5,- per kind via stadkamer.nl/agenda Ook (groot)ouders en begeleiders kunnen een gratis entreekaart reserveren via deze site.

Gerelateerde artikelen

Back to top button