KabelkrantKunst & CultuurLevensbeschouwingNieuws uit Zwolle

Gratis open les: ‘Muziek voor jongens’

Zwolle – Geniet jij van samen muziek maken en is dit iets voor jou? Jongens vanaf groep 3 zijn uitgenodigd om een gratis proefles te volgen voor de basiscursus ‘Muziek voor jongens’. Deze proefles wordt gehouden op maandag 11 september van 18.30-19.00 uur in het Dominicanenklooster, Assendorperdijk 8 in Zwolle.

Op een speelse en gezellige manier wordt stapje voor stapje het gevoel voor muziek maken aangeleerd. Al spelend en zingend wordt een muzikale basis gevormd. Hoewel het is bedoeld als opstap voor een plaats in het Jongenskoor Dalfsen, is het net zo waardevol als je een instrument wilt gaan spelen.

Afgelopen jaar heeft het Jongenskoor Dalfsen met succes een opleidingslocatie in Zwolle geopend, mede omdat ze maandelijks in Zwolle optreden. Negen jongens hebben met veel enthousiasme en plezier deze basiscursus gevolgd en zullen komend jaar hun opleiding verder vervolgen.

De cursus wordt gegeven door de muziekdocenten Erik Korterink en Henk Ophoff.​ Sfeer en persoonlijke aandacht staan voorop bij de wekelijkse lessen. Al vanaf het begin leren de jongens liedjes spelen op een instrument. Voor inlichtingen en opgave kunt u terecht bij Erik Korterink, e-mail: info@jongenskoordalfsen.nl

Meer informatie is te vinden op www.jongenskoordalfsen.nl

Gerelateerde artikelen

Back to top button