Nieuws uit ZwolleVoorpaginaZorg & Welzijn

GGD IJsselland verhuist tijdelijk naar gebouw Spoorstate

De hoofdlocatie van GGD IJsselland verhuist eind maart voor één jaar naar een ander adres in Zwolle: het gebouw Spoorstate aan de Hanzelaan 351-361. Daarom is de huidige locatie aan de Zeven Alleetjes 1 in Zwolle op donderdag 26 en vrijdag maart a.s. gesloten voor publiek. De GGD is die dagen wel telefonisch en via de website bereikbaar. GGD IJsselland is vanaf maandag 30 maart te vinden op het nieuwe adres. Reden voor de tijdelijke verhuizing is de renovatie van het monumentale GGD-pand aan de Zeven Alleetjes 1.

Centrale ligging

De GGD kiest voor de locatie aan de Hanzelaan (voormalige huisvesting van de rechtbank) vanwege de centrale ligging in Zwolle in combinatie met de goede bereikbaarheid, bijvoorbeeld vanaf het treinstation. Dit is belangrijk want veel inwoners uit de regio bezoeken de GGD, bijvoorbeeld voor (reis)vaccinaties en SOA-testen. Planning is dat GGD IJsselland voorjaar 2016 terug is aan de Zeven Alleetjes 1 in Zwolle.

Het telefoonnummer en postbusnummer van GGD IJsselland blijven gelijk. Een routebeschrijving naar de tijdelijke locatie is te downloaden via onderstaande link.

Routebeschrijving

 

Gerelateerde artikelen

Back to top button