112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Update |Dode bij brand aan de Huibertplaat, AA-Landen

Update: 00:15 uur. – 07:15 uur – Zwolle – Gisteravond rond 21:15 uur kreeg de brandweer een melding van een woningbrand aan de Huibertplaat, maar bij aankomst trof de brandweer niets aan. Een uur later kreeg de brandweer opnieuw een melding, ditmaal troffen ze een woning vol rook aan. Aangekomen in de woning trof men in de slaapkamer een zwaargewonde man aan. De man is naar buiten gebracht en op de galerij van de flat tevergeefs gereanimeerd. Hoe de man is overleden wordt nog onderzocht door de forensisch arts die aanwezig is.

De brandweer was ter plaatse met onder andere een hoogwerker en er waren twee ambulances aanwezig. Waarom de brandweer bij de eerste melding niets heeft aangetroffen is vooralsnog onduidelijk, bij deze eerste melding heeft de brandweer ook nog een warmtecamera ingezet. Vermoedelijk zou er een verschil in huisnummers gezeten hebben.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button