112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Gaslek gooit Broerenkwartier centrum Zwolle paar uur op slot

Zwolle – Bij werkzaamheden aan de Weeshuisstraat in het centrum van Zwolle is vrijdagmiddag rond 13.00 uur een gasleiding geraakt.

In afwachting van Enexis werd door de hulpdiensten een ruim gebied rond het gaslek ontruimd en afgezet. Het ging om de Weeshuisstraat, Nieuwstraat, Spiegelstraat, Broerenstraat en Kleine Aa. Meerdere winkelpanden moesten hun deuren sluiten. Bewoners van het afgezette gebied werden in café De Tagrijn opgevangen.

Het gaslek was rond 15.30 uur succesvol gedicht. Er zijn door de brandweer geen bijzondere waarden gemeten. Het afgezette gebied werd hierna al snel weer vrijgegeven. Bewoners mochten weer naar huis en winkeliers naar hun panden. De opvanglocatie bij café De Tagrijn werd na het sein veilig ook weer opgeheven.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button