112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Update: Doorgereden fietsster meldt zich alsnog bij politie

Fietsster doorgereden na aanrijding bij station

Zwolle Update 22:30 – Een 51-jarige vrouw is maandagmiddag rond kwart voor vier aangereden door een fietsster op het zebrapad op de Oosterlaan. Ze raakte zo ernstig gewond aan haar gezicht dat ze door de ambulancedienst overgebracht moest worden naar het Isala ziekenhuis. De fietsster is na de aanrijding weggefietst zonder haar identiteit bekend te maken.

De fietsster, komende vanaf het Stationsplein, reed de overstekende vrouw aan op het zebrapad tussen het station en de Starbucks.

De politie is direct een onderzoek gestart onder meer door camerabeelden op te vragen bij de diverse bedrijven rondom het zebrapad. Ook riepen ze de fietsster op zich te melden. Later op maandagavond heeft ze zich zelf gemeld bij de politie.

 

Plaats op kaart bij benadering:

 

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Door: redactie

RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle brengt op radio, internet en via foto- en video verslaglegging.

Lees ook

Back to top button