112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Explosie aan de Plattenborgstraat

ZWOLLE – In de nacht van vrijdag op zaterdag rond 02.30 uur heeft bij een woning aan de Plattenborgstraat in de Zwolse wijk Stadshagen een explosie plaatsgevonden.

Uit het eerste onderzoek van de politie blijkt dat er waarschijnlijk zwaar illegaal vuurwerk tegen de woning is gegooid. Door de explosie zijn een aantal ramen van de woning vernield.

Getuigen

De politie doet vandaag onder meer buurtonderzoek en bekijkt of er camera’s in de omgeving van de woning staan die mogelijk beelden hebben opgenomen die de politie verder kunnen helpen.

Daarnaast komt de politie graag in contact met getuigen die tussen kwart over twee en kwart voor drie vannacht iets of iemand hebben gezien in de omgeving van de Plattenborgstraat in de Zwolse wijk Stadshagen.

Bij dezelfde woning vond in de nacht van 3 op 4 september 2020 een autobrand plaats. De eigenaar wist toen de brand zelf te blussen.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button