112 nieuwsNieuws uit ZwolleVoorpagina

Enzo Knol belandt in Isala na mislukte duik in Zwols zwembad

De dag die eindigde in een nachtmerrie (naar het ziekehuis) #2606

Zwolle – Enzo Knol beleefde deze week een hachelijk avontuur in zwembad de Vrolijkheid. Een sprong vanaf de hoge duikplank eindigde uiteindelijk in het Isala ziekenhuis. ‘Dat was wel even schrikken’ laat de bekende Youtuber weten op zijn kanaal. Woensdagmiddag om vier uur kwam de vlog online.

‘Het leek een super goed idee op het moment zelf die ik wel even snel zou uitvoeren maar dat pakte totaal verkeerd uit. Ik had eventjes geen besef van de risico’s. Na het ongeluk ben ik SUPER goed geholpen in het Isala ziekenhuis in Zwolle. Naderhand zijn er wat grapjes gemaakt maar neem dit wel serieus. Doe dit NIET na want het had ook verkeerd kunnen aflopen met bijvoorbeeld een gebroken nek. Ik blijf zeker gek doen want dat zit in mij maar ik zal de volgende keer wel 2x nadenken voordat ik een stunt doe! Ik wil iedereen bedanken voor alle lieve berichtjes.”

 

 

 

 

Meer bekijken
đź’¬ WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 038-2340777 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com
Back to top button