Kunst & CultuurNieuws uit ZwolleVoorpagina

Doe waar je zin in hebt op het YEZ Festival

Zo sluiten jongeren het coronaschooljaar mooi af

Zwolle – Donderdagmiddag waren jongeren in volle aantocht te vinden op het Broerenkerkplein. Waarom? Omdat hier het YEZ (Young Experience Zwolle) Festival plaats vond. Met het festival wilt de organisatie jongeren na een coronaschooljaar een goede afsluit geven. Op het festival waren muzikanten, kunstenaars, sporters, foodtrucks en nog veel meer van de partij. Het festival draaide puur om doen waar je zin in hebt op welk moment.

Het festival is op dit moment nog bezig. Vandaag van 14.00 tot 20.00 zijn jongeren tussen de 12 en 18 jaar welkom. YEZ Festival geeft jongeren op het Broerenkerkplein de ruimte om een flinke portie cultuur, kunst, entertainment en sport te kunnen beleven. Op deze ‘playground’ worden zij door alles om hen heen geprikkeld. Kunstenaars die aan het werk zijn, freerunners die stunten op een parcours, muzikanten die optreden en jammen, dansers die tussendoor hun routine doen. Er is een silent disco, een enorme stormbaan en een fijne foodtruck met lekkere happen en friet. De jongere beslist zelf of hij/zij mee wil doen of lekker met vrienden wil chillen in het gras met een drankje in de hand.

Meer bekijken
💬 WhatsApp ons! Heb jij een tip of opmerking voor de redactie? Stuur ons een bericht op 06-22461723 of stuur een mail: rtvfocuszwolle@gmail.com

Lees ook

Back to top button