RegioSportWielrennen

Doe mee aan het ultieme mountainbike-marathonavontuur

Zwolle  – Op 25 februari aanstaande houdt fietsvereniging Cycling Lemelerveld alweer voor de 17e keer “De Boombouw – Wintermarathon”. Deze marathon is niet alleen geschikt voor de doorgewinterde MTB-er, maar staat open voor alle ervaringsniveaus.

Of je nu een beginner of meer professional bent, de uitgezette routes bieden een verscheidenheid aan terreinen geschikt voor elke rijder En verdeeld over afstanden van 55, 75 en 105 km. De routes zijn te volgen via linten en GPX en zijn voorzien waarschuwingsborden om de veiligheid van iedereen te garanderen.

Ben jij ook klaar voor dit uitdagende avontuur? Zorg dan dat je goed voorbereid op je fiets stapt om je te laten leiden door een uitdagend parcours, dwars door de prachtige natuur van Salland en Twente. Deze marathon voert je door dichte bossen en langs kronkelende rivieren. Het is een echte test van zowel vaardigheid als uithoudingsvermogen.

Maar maak je geen zorgen, het gaat niet alleen om de inspanning! Onderweg zijn er verfrissende herstelpunten opgezet waar je kan genieten van gratis drankjes en heerlijk eten om nieuwe energie op te doen. En als je fiets wat liefdevolle aandacht nodig heeft, zijn er speciale reparatiepunten die bemand worden door deskundige monteurs van Kokkiebikes om je soepel te laten rijden.

Zet 25 februari 2024 in je agenda, want deze mountainbikemarathon is een ervaring die je niet wilt missen. Verzeker vandaag nog je plek en bezoek website www.wintermarathon.nl met een link naar de voorinschrijving en voor overige informatie.

Gerelateerde artikelen

Controleer ook
Close
Back to top button